11 Ting du trenger å vite om den nye Fitbit Flyer Wireless Headphones

New Fitbit Flyer Wireless Headphones? Heldig du! Forhåpentligvis har du nå satt opp enheten din og utforsket Fitbit -appen litt. Bra, du er på det beste sporet.

Nå, her er den viktigste tingen du må huske på: Ikke bli skremt! Selv om det er naturlig å føle seg litt overveldet når du tar i bruk et nytt stykke teknologi, utvikles Fitbit -opplevelsen med nybegynnere i tankene.

Når det er sagt, kan du fremdeles ha noen spørsmål, så les videre. De 11 forslagene nedenfor vil garantere deg og Flyer raskt finne skrittet ditt.

Hvordan treffe bakken som går med de nye Fitbit -flygehodetelefonene

Finjustere passformen din. Du har sannsynligvis lagt merke til at flygeblad har flere størrelser med utskiftbare ørespisser, vinger og finner. Å finne den beste kombinasjonen er avgjørende for å optimalisere Flyers lydkvalitet, komfort og passform. Denne videoen vil vise deg hvordan.

Kjenn kontrollene. Flyers strømknapp er plassert på en av øreproppene. For å slå på flygeblad, trykk og hold strømknappen til LED lyser opp. Flyer har også tre knapper plassert langs ledningen som du kan bruke til å kontrollere lyd- og telefonsamtalene: UP (“+”) -knappen, velg knapp og ned (“ -”) SSC Napoli Skjorter -knappen.

Par flygeblad. Flyer kan lagre opptil åtte Bluetooth-aktiverte enheter, for eksempel telefoner, nettbrett og smartklokker (som Fitbit Ionic) i minnet, og er i stand til å koble seg til to av dem samtidig.

For å koble flygeblad til en enhet, bør du legge hodetelefonene i sammenkoblingsmodus ved å trykke og holde på / av -knappen i fire sekunder. (Merk at flygebladet umiddelbart vil være i sammenkoblingsmodus første gang du slår den på.) Hvis du slipper strømknappen før flygeblad din enhet. Åpne Bluetooth -menyen på enheten din og velg Flyer. Du vil høre en lydvarsling gjennom hodetelefonene som gir deg beskjed om at flygebladet og enheten din er sammenkoblet.

Koble til ionic. Det er enda enklere å parre flygeblad til Ionic, slik at du kan høre på lyd som musikk og podcaster. Sett flygeblad i sammenkoblingsmodus ved å bruke instruksjonene ovenfor, og åpne deretter innstillingsappen på Ionic. Trykk på “Bluetooth” deretter “+ Ny enhet.” Når Ionic finner flygeblad, trykker du på “Flyer” på skjermen for å koble hodetelefonene til Ionic. Når sammenkoblingen er fullført, vises et grønn hake på Ionics skjerm og en lydvarsling spiller gjennom flygeblad. I fremtiden vil Flyer umiddelbart forsøke å koble seg til Ionic når enhetene er i nærheten av hverandre og du slår på hodetelefonene. For å la de to enhetene koble til, slå på Ionics skjerm for å vekke den.

Ta en telefon på farten. Hvis flygeblad er koblet til telefonen din, kan du svare, avskjedige eller veksle mellom samtaler ved hjelp av hodetelefonene. Dette er hvordan:

For å svare på en innkommende samtale, trykk på SELECT -knappen

For å avvise en innkommende samtale, trykk og hold ned -knappen

For å avslutte den nåværende samtalen, trykk og hold SELECT -knappen

For å svare på en innkommende samtale og sette den nåværende samtalen på vent, trykk på SELECT -knappen

For å svare på en innkommende samtale og avslutte din nåværende samtale, trykk og hold Select -knappen

For å avvise en innkommende samtale og fortsette din nåværende samtale, trykk og hold ned -knappen

Tilkalle assistenten din. Koble flygebladet til en telefon med en stemmeassistent, for eksempel Siri, Google Assistant eller Cortana, og du kan bruke Flyers mikrofoner (ja, flertall; det er to) for å be assistenten legge til et element i dagligvarelisten En merknad, eller tekst partneren din uten å hoppe over en eneste knase. For å slå av og på stemmeassistenten, trykker du og holder Select -knappen. Når du har aktivert en stemmeassistent, henter mikrofonen i Flyer stemmen din, slik at du kan bruke den som om du snakket direkte inn i telefonen din.

Lær lysene. De er viktige for å størrelse opp Flyers batterilevetid. Når flygeblad lades, endrer LED -fargen avhengig av gjeldende ladningsnivå. Et hvitt lys innebærer at flygeblad er fulladet (dette kan ta opptil to timer). Et gult lys indikerer en middels lading og et rødt lys representerer et lite batteri.

Du Vissel Kobe Skjorter kan også sjekke batteristatusen når som helst flygeblad er på ved å trykke kort på strømknappen. Du burde se et lys og få en lydvarsling. Hvit tilsvarer full til middels lading, røde lys innebærer lavt batteri, og et blinkende rødt lys indikerer et veldig lavt batteri.

Hold deg siktet. Med Fitbit Flyer får du opptil seks timers spilletid*, noe som antyder at du sannsynligvis vil trette ut før hodetelefonene gjør det. Men hvis du befinner deg i en klype, vil bare 15 minutter å lade batteriet kjøpe deg en times bruk.

Lytt til lydtrening. Til venstre for samfunnsikonet i Fitbit -appen din er noe som kalles “veiledning.” Å tappe dette er din inngangsport til Fitbit -trener, en ny premium abonnementstjeneste som leverer tilpassede treningsøkter som kan skreddersys til dine spesielle mål. Du vil se anbefalte treningsøkter basert på din Fitbit -aktivitetshistorie eller hva folk som ligner deg agjør det. For eksempel, hvis du løp tre mil iført en Fitbit Tracker nylig, kan Fitbit Trainer foreslå en økt som hviler på beina og fokuserer på abs og armer, eller en fellesvennlig økt, som “Cardio Kickoff,” for et alternativt kardioalternativ som som støtter fortsatt hjertehelse. Trykk på treningen for å laste ned Fitbit Trainer -appen og komme i bevegelse.

Gi lyden et løft. Flyer er de første hodetelefonene som inkluderer bølger Maxxaudio – som brukes til lydproduksjon i hitplater, store film og videospill – for å forsterke bass. For å bytte fra signatur til strømøkemodus, trykk kort opp og ned -knappene samtidig. Du vil høre en lydvarsling som forteller deg om du slo strømmen på eller av.

Tilbakestill flygeblad. For å fjerne alle sammenkoblede enheter fra Flyers minne og angi språket for stemmested og varsler til engelsk, trykk på Valencia Skjorter følgende knapper i denne rekkefølgen:

1. opp
2. ned
3. opp
4. ned
5. opp
6. Velg

Når sletten er fullført, vil LED -lysene blinke hvitt 5 ganger og flygebladet slås av.

*Batterilevetid kan variere med bruk og andre faktorer.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Danielle Kosecki

Senior Health and Fitness Editor Danielle Kosecki er en prisbelønnet journalist som har dekket helse og kondisjon i mye mer enn 10 år. Hun er skrevet for blant annet glamour, mer, forebygging og sykling, og er redaktør for Bicycling Big Book of Training. En innfødt i New York, Danielle bor nå i Bay Area hvor hun ikke savner vintersesongen i det hele tatt.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *