10 metoder for å vinne over veggiehatere, enorme så vel som lite

noen ungdommer som grønnsaker i tillegg til å sluke grønnkålssalat uten å blinke et øye. Andre løper skrikende fra en gulrotpinne. Men med noen få triks, kan du gjøre hvert måltid mye mer sunt og nærende for hele familien. Akkurat her er 10 noe sleipt, Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter men fortsatt deilige metoder for å motivere spisere, enorme så vel som små, for å like de grønnsakene.

1. Bland en mye bedre røren

Neste gang du pisker opp røren for en gruppe pannekaker eller vafler, blir du miljøvennlig … eller oransje eller rosa! I en høyhastighetsblender, tilsett et par håndfuller fersk spinat spinat, eller en kopp enten kokte rødbeter eller gresskarpuré (hermetikk fungerer bra) til de våte ingrediensene. Bekymret for “jordiske” undertoner? Legg til litt ekstra vanilje i tillegg til kanel.

2. Maksimer muffins

Du kan pakke en hel del næringsstoffer i en mektig bit muffin! Tilsett strimlet gulrot i din foretrukne krydder-, eple- eller kli muffinsoppskrift for litt naturlig sødme. Strimlet zucchini kan øke fordelene med sjokoladebaserte muffins; Bare sørg for å fange overflødig vann ut av courgette før du brettes inn i røren.

3. Superfood smoothies

Den kanskje raskeste metoden for å få en betydelig dose økokilver direkte til veggiehatere er i et høyt glass. Prøv en enkel så vel som fantastisk kombinasjon av spedbarns miljøvennlige (som spinat og grønnkål), banan, pitted dadler, mandelsmør, melk med lite fett, samt is.

4. Egg med, vel, alt

Nesten alle grønnsaker er enda mye bedre når de sauteres så vel som blandet med et eggerøre. Du kan på samme måte integrere spinat med egg i en blender før du rusler etter et “grønt egg” -måltid, eller visp sammen egg samt veggiepuréer (kokt så vel som avkjølt) som squash, gulrot eller blomkål.

5. Blomkålkraft

Blomkål er så allsidig, så vel som den virkelig er flott å stå inne for andre karbohydrater. For blomkål “ris”, tung damp et blomkålhode opp til al dente, og deretter makulerer på en kasserriv-surr, eller blitz i en foodprosessor frem til den utvikler små, risstore stykker. Sauter forsiktig i litt buljong, så vel som den er, eller bland med kokt hvit ris. For blomkålmos, tung damp til myk, skyv deretter med en potetricer, eller prosess i en foodprosessor til den er jevn. Bland med litt fjærkrebuljong eller melk, samt sesong etter smak.

6. Zoodles så vel som voodles

Å gjøre grønnsaker til nudler må absolutt skje hjemme hos deg. Den aller første så vel som mange fremtredende versjon er Zucchini -nudler (“Zoodles”), men du kan også bruke gulrøtter, fantastiske poteter, så vel som annen squash. Det er ganske enkelt når du får tak i det; Bare bruk en spiralisator eller veggie -skreller for å lage lange bånd, samt sauter i din foretrukne saus.

7. Magisk kjøttlaff samt kjøttboller

Det er så enkelt å pakke alle typer grønnsaker under solen i kjøttlaff eller kjøttboller. Prøv hakket sopp, strimlet løk samt gulrøtter, samt finhakkede bladgrønne greener, i tillegg til konvensjonelle krydder. For en kjøttbolleroppskrift som ruller godt med alle typer nudler eller zoodles, kan du prøve å blande malt kalkun med et egg eller to, krydder (tørket oregano eller basilikum), revet parmesanost, hakket spinat, samt strimlet zucchini.

8. Bite-size veggie pizza

Bruk sopphetter samt zucchini -runder i stedet for deig til et ferskt spinn på pizzakvelden. Bare stek sopphetter i tillegg til at zucchini runder i ovnen i 10 til 15 minutter, og topp deretter hver med en teskje saus i tillegg til en klype ost. Server disse pizzaene i bittstørrelse sammen med hjemmelagde kjøttboller, oliven, samt brødpinner med full hvet.

9. Mac så vel som ost, jevnet opp

Å legge grønnsaker til makaroni samt ost er en mester for en middag for ungdommer i alle aldre. Hakk opp spedbarnsspinat i tillegg til å bland i ostesausen din til en grønn flekk, eller for noe mye mer inkognito, rør renede grønnsaker i sausen (butternut squash skjuler seg godt).

10. Et smartere snack -tallerken

I helgene, Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter når ungdommer så vel som voksne høst i den tankeløse spisefellen, satte ut et tallerken med veggiepinner med noen få fall. Enhver type tid noen er sultne, de kan oppdage en smakskombinasjon med knase. Prøv gulrøtter Everton FC Skjorter samt tahini, selleri samt nøttesmør, miljøvennlige bønner samt honning sennep, paprika samt hummus, brokkoli samt en ranch yoghurt dukkert, eller agurker samt italiensk dressing.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Kate Holt

Kate Holt erMaterialforfatteren for FitStar av Fitbit. Hun er en livsstil så vel som produktforfatter, en sosialt nettverksentusiast og – etter en kopp kaffe – en rask historieforteller. Hun er en tidligere lokal i Italia, og startet sitt komponerende yrke som likestiller videospillskript fra engelsk til italiensk, så vel som nå har forskjellige app introduserer samt mange bloggmeldinger i porteføljen hennes. Hun løp sitt aller første maraton i 2009, men i disse dager vil du oppdage at hun løper opp så vel som ned sanddyner med sine unge sønner i San Francisco.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *