4 Gode grunner til å begynne å praktisere takknemlighet på jobben

Feriesesongen er et avgjørende tips for å uttrykke takknemlighet – ikke bare i ditt personlige liv, men også i ditt yrkesliv. Det er avgjørende å føle seg verdsatt på jobben. En undersøkelse rapporterer faktisk at 66% av de ansatte sannsynligvis vil forlate jobben sin hvis de ikke følte seg verdsatt. Derfor er det nøkkelen til å kommunisere hva og hvem du er takknemlig for på arbeidsplassen. Men det er ikke bare en oppgave for folksjefer og HR. Dette er grunnen til at alle må begynne å praktisere takknemlighet rundt kontoret.

Takknemlighet gjør deg mye mer produktiv

Jo mye mer noen føler seg verdsatt, jo mye SS Lazio Skjorter mer motivert vil de føle for å jobbe hardere. Faktisk fant en studie at universitetsinnsamlere som ble takket av lederne sine, gjorde 50% mye mer innsamlingssamtaler enn de som ikke ble anerkjent. Hvis en grunnleggende gest, som å si “takk”, kan hjelpe deg med å føle deg verdsatt og motivere, kan du bare forestille deg hva du går den ekstra milen kan gjøre for en kollega.

Takknemlighet øker arbeidsglede

Det er avgjørende å føle seg fornøyd med jobben din – tross alt bruker du i gjennomsnitt 90 000 timer av livet ditt på jobben. Forskning har koblet takknemlighet – nærmere bestemt når en organisasjon har takknemlighet innebygd i sin kultur gjennom metoder som belønningspolitikk – til å øke arbeidsglede. Så fortsett og gi den lagkameraten en high-five eller en klem for en godt utført jobb!

Takknemlighet er smittsom

Å betale det fremover fungerer. Forskning viser det mye mer samarbeidsvillige og nådige du er for andre, det er mye mer sannsynlig at de er å speile den positive atferden. Og det er ikke bare personen du direkte komplimenterer som drar nytte av; Den samme studien viser nådig atferd kan spre seg opp til tre grader (dvs. fra person til person til person). Hjelp selskapet ditt med å bygge en takknemlighetskultur ved å snakke opp – gi et rop til en kollega i et møte eller tilby kudos til noen på en gruppe -e -post. Og hvis alt går Polens herrelandslag i fotball Skjorter etter planen, vil andre følge.

Takknemlighet gagner helsen din

Du har lest den PSV Eindhoven Skjorter riktige – takknemlighet har vist seg å være til nytte for helsen din. Forskning viser en daglig takknemlighetspraksis kan minimere effekten av hjertesykdom, styrke immunforsvaret, forbedre søvnkvaliteten og mer. Så send de håndskrevne takkemeldingene eller behandle kollegaen din til kaffe og skåle til helsen din!

Ønsker du å trappe det opp? Lær hvordan Fitbit Health -alternativer kan hjelpe selskapet ditt med å utvikle et vellykket velværeprogram, forbedre ansattes helse og lykke og forbedre bunnlinjen.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Emma Leyton

Emma Leyton sprer ordet om sunn livsstil for Fitbit Group Health. Emma er en elsker av alle ting relatert til helse og velvære, og har en lidenskap for helse og velvære på arbeidsplassen og hvordan det påvirker folks liv positivt. Du kan finne henne som pendler hvor som helst til fots, løper åsene i San Francisco, stekende rosenkål i ovnen hennes og blander smoothies i hennes vitamix.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *