8 Superinspirerende Fitbit Neighborhood Selfies (og historiene bak dem)

“Selfie” ble kåret til Oxford Dictionaries Word of the Years for fire år siden, så vel som mønsteret fortsatt går sterkt. Så mye for å sikre at når Fitbit-området ble introdusert i vår, begynte selvportretter øyeblikkelig å oversvømme plattformen. Fra treningsselfies til før-og-etter-skudd, bruker medlemmene dem til å papirere sin helse- og velvære-reise, holde seg motivert og applauderer hverandre på.

Så når det gjelder nasjonal selfie -dag, er her åtte utrolig inspirerende Fitbit -selfies – og historiene Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter bak dem – som garantert vil få deg til å smile.

8 Fitbit individer med sterkt selfie -spill

Angela s: “Forberedelse så vel som en sterk tankegang kan virkelig ta deg hvor som helst du vil.”

“Jeg er en 29 år gammel Jersey-kvinne som skal uteksamineres med mastergraden min i tjenesteadministrasjon neste måned. Under undergrad raket jeg til min tyngste vekt noensinne på rundt 240 pund. Den siste april veide jeg inn på 214 pund. Som forberedelse til eksamenen min så vel som min kommende 30 -årsdag, tok jeg en beslutning om å totalt min fysiske kondisjonsreise, så vel som å jobbe mot målvekten min på 160 pund. I dag, ifølge min Fitbit Aria, evaluerer jeg 187 pund. Jeg er glad for fremgangen min. Jeg er nesten nede på 30 kg siden jeg ble kvitt unnskyldningene. Jeg er syv uker unna min enorme dag, så vel som jeg ser frem til sluttresultatene. Dette er resultatet av å stå opp fire ganger i uken klokken 05:30 i tillegg til å spise rent. Jeg har oppdaget at forberedelser så vel som Real Sociedad Skjorter et sterkt tankesett virkelig kan ta deg hvor som helst du vil. ”

Bradley Z: “Jeg føler meg aaaaaamazing!”

“Jeg har nettopp fullført en 30-dagers spiseplan basert på Whole Foods-planen, så vel som jeg føler meg aaaaaamazing! Jeg begynte med mye tvil, som ‘Er maten jeg spiser virkelig den store forskjellen i nøyaktig hvordan jeg føler det?’ Bare seks dager inn i min nye sunne spiseplan, våknet jeg og følte meg som en ny person. Jeg står ikke opp med overbelastning i bihulene mine lenger. Jeg føler meg mye mer energisk – og ikke den falske typen energi du får fra en brus ettermiddag, som jeg brukte til å ha hver dag – men ekte, vedvarende energi. Jeg mistet 11 kilo og sover mye bedre om natten. Fitbit -appen min viser færre rastløse øyeblikk i tillegg til mye flere timer i sovende. Jeg er virkelig glad for at jeg gjorde dette for meg selv. ”

Beth S: “Jeg har kjørt fire halvmaraton (snart 5), to 10K, samt en 8K.”

“Min hubby fikk meg en Fitbit -brenn for bursdagen min for over ett år siden. Jeg har gledet meg over å ha det så mye, siden det hjelper å inspirere meg i tillegg til å vise fremgangen min. Tatt i betraktning at det å ha en Fitbit Blaze, har jeg kjørt fire halvmaraton (snart å være 5), to 10K, en 8K, samt gjort mange vekttreninger så vel som turer, som denne på trappen til himmelen på Øya Oʻahu, Hawaii. Jeg liker pulssporing – det er et fantastisk tegn på nøyaktig hvordan trening hjelper hjertet mitt, det er enkelt å bruke, lett, samt ikke komme i veien. ”

Justin G: “Jeg er nå i stand til å gjøre med mange øvelser som utløste meg smerte.”

“Jeg har alltid vært fysisk aktiv, så vel som hadde vært konsekvent til treningssenteret frem til jeg skadet korsryggen for noen år siden. Skaden gjorde daglige oppgaver irriterende smertefull. Jeg er en amerikansk infanteri Marine, så fysisk fysisk form er en stor del av jobben min. Jeg distribuerte i desember 2016 til Øst -Asia Pacific. I februar sendte ektefellen min en Fitbit -tracker til bursdagen min. Like etter begynte jeg å gå til fysioterapi for å prøve så vel som rettryggsproblemet mitt. Da jeg begynte å se store forbedringer, begynte jeg å gå tilbake til treningsstudioet. Jeg er nå i stand til å gjøre med mange øvelser som utløste meg smerter før, for eksempel dødløfter så vel som knebøy. Jeg tok dette bildet mens jeg gikk ut av treningssenteret som en nyfødt hjort etter en bendag. I dag var min siste utplasseringsdag, så vel som jeg er ekstremt ekstatisk over å være på vei tilbake til USA. Jeg fikk ektefellen hennes egen Fitbit til bursdagen hennes i april, så vel som vi mener å inspirere hverandre til å være mye mer fysisk aktiv, så vel som en sunnere livsstil. ” —Justin G.

Sara M: “Jeg uttalte til slutt at det er” meg “.”

”Jeg har slitt med vekten min noen gang med tanke på at jeg hadde barnet mitt for 16 år siden. Jeg uttalte til slutt at det er “meg”. Jeg fikk en Fitbit Blaze, har akseptert utfordringer, sluttet seg til grupper, i tillegg til at jeg la en god del nye kompiser til støttegruppen min. Jeg liker å stå opp tidlig om morgenen for en tur på tre til fire kilometer før jobb. Så langt har jeg mistet omtrent 15 kilo på 2 måneder i tillegg til at jeg føler meg bra. ”

Beth H: “Zuzu stoler på at jeg går på henne, så hun kan også være frisk.”

“Hunden min, en Samoyed som heter Zuzu, er nesten 2 år gammel. Jeg går henne hver kveld i rundt en til to mil, tre mil i helgene. Hun er min primære motivasjon til å treffe trinnmålet mitt på 7000 trinn om dagen. Zuzu stoler på at jeg går på henne, så hun kan også være sunn. Jeg startet vekt wAtchers 2. mai Olympique Lyonnais Skjorter 2017, samt har mistet 13,4 pund så langt. Jeg forstår at det er siden å spise sunnere så vel som all turgåing jeg lager med Zuzu. ”

Joe R: “Jeg har mistet over 130 pund.”

”Jeg har brukt en Fitbit Tracker med tanke på at desember 2014, så vel som det har vært et fantastisk verktøy for meg på reisen min fra en person som veide 330 pund til en ultra-løper. Jeg har mistet over 130 pund så vel som nå blogg om det på joerandene.com. Jeg tok dette bildet etter å ha kjørt en 10K hjemme i Greensboro, NC. ”

Sommer D: “Unngå aldri en mandag!”

“Jeg er en personlig treningsinstruktør, så vel som for tiden er på en vekttap-reise etter å ha blitt inkludert i et kjøretøyulykke som forlot meg på sengeleie i fire uker. Fitbit -området hjelper meg virkelig å holde meg motivert! ”

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Callie Mulgannon

Callie Mulgannon, Fitbit Neighborhood Expert samt bidragsyter, er en tidligere Divisjon 1 NCAA-løper, Redwood-tre-kjærlige turgåer, så vel som selvutnevnte San Francisco Foodie. Hun ble naturlig nok trukket til Fitbits mål om å påvirke liv i en sunn så vel som positiv metode ved å motivere mennesker til å være aktive. I helgene kan du oppdage Metropolitan -fotturen hennes i bla gjennom byens fineste Chai Tea Latte, eller løpe med Golden Entrance Park – men virkelig bare prøve å være nr. 1 Stepper på Fitbit Buddies -listen.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *