5 Store grunner til å forbedre Cardio Physical Fitness Score

Cardio Physical Fitness har fått mye interesse fra store helse- og velværeorganisasjoner som American Heart Association. så vel som av god grunn. Som Fitbit tidligere rapporterte, har personer med lav kardiorespiratorisk fysisk form en 56 prosent høyere fare for død av hjertesykdom enn de som er mest fit. “Kardiorespiratorisk fysisk form er en av de kraftigste prediktive fare-aspektene for for tidlig kardiovaskulær sykdom det er,” States Research Study medforfatter Timothy S. Church, MD, PhD, MPH, professor i forebyggende medisin ved Pennington Biomedical Research Study Center ved Louisiana Spesifiser universitetet i Baton Rouge. “Det er ideelt der oppe med røyking, diabetes, så vel som husholdningens historie.”

Men som du vil se nedenfor, er det ikke den eneste grunnen til at du må bry deg om din fysiske kondisjonsscore. Det er faktisk noe alle må overvåke, States Church.

“Jeg tror at den fortsatte utviklingen av sporing av fysisk aktivitet, så vel som måling av dingser, gir en stor potensiell sjanse for den omfattende utnyttelsen av fysisk form som en avgjørende helse- og velværemarkør.”

Trenger du mye mer overbevisende? Sjekket ut for fem mye mer overbevisende metoder Forbedring av din fysiske kondisjonspoeng kan ha en positiv innvirkning på helsen din.

5 grunner til å forbedre hjertets fysiske kondisjonspoeng

Reduser Borussia Monchengladbach Skjorter magefettet. Å ha en sunn kroppsmasseindeks (BMI) – en bestemmelse av kroppsfett basert på høyde og vekt – indikerer ikke at du kan forhindre trening. Forskere har oppdaget at sunn middelaldrende fyr med høye kardiorespiratoriske fysiske kondisjonspoeng har en tendens til å ha lavere mengder visceralt fett-en type fett oppdaget dypt inne i magen som er forbundet med helse- og velværeforhold som hjertesykdom samt type-2-diabetes —Regardless av deres BMI. Selv på nøyaktig samme BMI, har fyr med høy kardiorespiratorisk fysisk form i gjennomsnitt 23 prosent mindre visceralt fett enn de som er minst passform.

Sove bedre. En fersk evaluering av søvnforskningsstudie konkluderer med at rutinemessig trening kan hjelpe voksne med å sove raskere, sove lenger, i tillegg til å stå opp mindre. En av studiene så spesielt på sammenhengen mellom søvn av høy kvalitet så vel som kardiorespiratorisk kondisjon, samt oppdaget at de mye bedre middelaldrende voksne gjorde på en tredemølle-test, jo mindre sannsynlig var de å ha søvnklager. Andre studier oppdaget redusert fysisk aktivitet fører til en økt fare for søvnløshet.

Forhindre diabetes. Da forskere undersøkte helse og velvære hos en gruppe mennesker som hadde fareaspekter for type 2-diabetes (familiehistorie, hypertensjon, etc.) hadde imidlertid ikke etablert sykdommen ennå, en metrikk skilte seg ut: VO2 Max-Gold Basic for måling av kardiorespiratorisk kondisjon. Personer med fare for diabetes type 2 hadde en VO2 maks 15 prosent lavere enn en administrasjonsgruppe. Forskningsstudiens forfattere skrev, “Dette øker muligheten for at redusert VO2 Max er blant de tidligste tegnene på insulinresistens så vel som type-2-diabetes.”

Kamp angst. Mange studier viser den positive påvirkningsrutinen som har angst. I en studie fra 2016 oppdaget forskere at kvinner med panikktilstand som gjorde aerob trening tre ganger i uken i 12 uker, opplevde en betydelig reduksjon i stress- og angstsymptomer i tillegg Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter til en betydelig forbedring i deres kardiorespiratoriske egnethet.

Unngår blues. En metaanalyse i 2016 i forebyggende medisin oppdaget at Polens herrelandslag i fotball Skjorter personer med lav kardiorespiratorisk fysisk form har 75 prosent økt fare for depresjon; Personer med middels kardio fysisk kondisjonsnivå har en økt fare på omtrent 23 prosent.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Danielle Kosecki

Senior helse og velvære så vel som fysisk fitness-redaktør Danielle Kosecki er en prisbelønnet journalist som har dekket helse og velvære samt fysisk kondisjon i mye mer enn 10 år. Hun er skrevet for glamour, mer, forebygging, så vel som syklingmagasiner, så vel som redaktøren for Bicycling enorme treningsbok. En innfødt i New York, Danielle bor nå i Bay Area hvor hun ikke savner Wintertime i det hele tatt.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *