Andrew Jacked vinner Arnold UK

av Christian Duque

Andrew Jacked har vunnet nok en gang, så vel som alle på Iron Magazine sender ham våre oppriktige gratulasjoner. Texas Pro -mester hadde mye å oppgi overholdelse av den seieren. I mange metoder hjalp seieren hans på Arnold UK til å styrke hans omgivelser som en ekte konkurrent for 2022 Mr. Olympia. Det det på samme måte gjorde, var ideelt sett å tjene som et lærbart øyeblikk så vel som en oppdagende opplevelse. Mens mesteren hadde den aller beste strukturen på scenen, klarte han ikke å sikkerhetskopiere sin betydelige søppelprat fra Texas.

La oss ikke huske at etter den konkurransen kom han med noen kommentarer om at konkurransen var en slags oppvarming for Arnold UK, så vel som at han bare satte inn 60% innsats. Jeg har sett andre medier som spesifiserer at han virkelig uttalte 75%. Uansett hvilken del han spesifiserte, var det ikke 100%, så vel som for at han vant tilbakeslaget av utallige medkonkurrenter, nemlig Bodybuilding Universitys Martin “The Martian” Fitzwater som tok 2. plass i Texas samt ønsket et showdown i Storbritannia. Selv om det virket som om Jacked var full av det siden han tydeligvis hadde visumproblemer i tillegg til at han kanskje ikke hadde konkurrert over dammen, var han i stand til å få det løst, så vel som nettopp det. Imidlertid er det ingen som kan oppgi at han brakte 25% mye bedre til 2brospro -scenen. Faktisk så han ikke så bra ut som Texas. Han så verre ut! Struktur er det som vant det for ham, så vel som på samme måte sannheten hans viktigste konkurranse enten så glødende ut med det første og/eller bleknet gjennom hele showet. Dette i mitt synspunkt hadde mye mer å gjøre med det som foregikk Sveits herrelandslag i fotball Skjorter med konkurransen enn noe Champ satte i spill. Jeg tror ikke noen form for konkurrenter var redd for knekt. Hvis noe, tror jeg at mange av dem ønsket å stå ved siden av ham, samt ideelt sett slå ham.

Arnold Storbritannia var et togvrak. Enten det var Arnolds feil, promotørenes feil eller litt av begge deler. Sannheten er at enhver konkurrent våknet fredag – hvis de til og med sov – og lurte på om a). Showet skulle skje så vel som B). Hvis de skulle få betalt. Se på nervene deres. Se for deg den emosjonelle berg -og -dalbanen alle disse jetlagged, utarmede gutta må ha gått gjennom. I tillegg til at det ble uttalt at de ble betalt før de gikk på scenen, nøyaktig hvor mange gutter tror du ærlig talt var i stand til å treffe den forretningsmessige knappen, så vel som fullstendig fjerne tankene fra all usikkerheten også Som bombardement av oppdateringer fra den forskjellige kroppsbyggingen av nyheter fra medier? De var mest sannsynlig følelsesmessig drenert så godt som de ikke en gang hadde gjort fordommer.

Å si at kortisolnivåene spretter rundt ville mest sannsynlig være århundrets underdrivelse. Ingenting i en bodybuilding prep kan forberede en idrettsutøver for denne typen eventualiteter. Hvis noe, ber trenere klienter om å forhindre sosiale nettverk, samt prøve sitt beste for å være så stressfrie som mulig. For å være ærlig er jeg overrasket over nøyaktig hvor godt gutta gjorde det. De satte alle på spillets ansikter og gikk i kamp. Var de ikke de fullførte ekspertene de er, kan de ha ønsket mer konkrete bevis på at de ville bli betalt, men da Pro League gikk inn i det var alt de trengte å høre.

Jeg vil gjenta at Pro League reddet dagen. Kudos til Jim Manion så vel som hele teamet hans. Arnold gjorde ikke noe. Alt han gjorde var å trekke ut. Han gjorde bupkis for utøverne. Jeg tror at hans mangel på ledelse så vel som hans manglende gjør det riktig av utøverne på et show som bærer navnet hans viser oss hva han virkelig handler om. Wales herrelandslag i fotball Skjorter Han kan ha vært guvernør i California, men når det gjelder kroppsbygging er han ikke noen type type leder. Jim skulle ikke ha måttet trå til. Arnold burde ha gjort dette instinktivt. Hvis han tok tap, så vel; Det er ikke som om han ikke har en hær av advokater som ville ha beveget himmelen så vel som helvete for å gjøre ham hel igjen. Det var bare ikke enkle penger så godt som han var ute. Hvis Arnold virkelig var en manns fyr, hadde han kanskje fortalt promotørene at han ville tapt sitt “utseendeavgift” i tillegg til å bruke den for å hjelpe til med å legge penger til side for utøverne. Med all sin film så vel som lisenspenger, for ikke å snakke om millionene han har laget av alle Arnold Classics siden 1989, ville dette hatt noen form for effekt på porteføljen hans?

Kom, bli ekte, men grådigheten hans vil aldri muliggjøre en slik altruistisk handling. La noen andre ta seg av utøverne som gjør showet sitt. Jeg tror mange av oss oppdaget hva Arnold handler om.

Jeg håper også at Andrew oppdaget at du ikke kan komme med uttalelser som de han ga i Texas. Når du snakker om nøyaktig hvor flott du er så godt som du ikke kan sikkerhetskopiere det – det er ikke et flott utseende. I en ekstremt ekte metode ble jeg overrasket over at dommerne ga ham seieren. I tillegg til dette er et poeng jeg ønsker at dommerne virkelig kom bak. De gjør definitivt på amatørnivå. Hvis de ser en amatør bringe et spesifikt kvalitetsnivå, coJeg forventer at dybden eller mer, vil gi gunstige score. Hvis en konkurrent kommer til kort, belønner de ikke det. De belønner bare fremgang. Dette er grunnen til at kroppsbygging er oppgitt å være en konkurranse mellom ditt siste fineste utseende. Det er ikke du mot alle andre – det er deg mot deg. Da Jacked uttalte at Texas bare var 75% (forutsatt at han uttalte at så vel som ikke 60%), burde han ha blitt holdt til sin egen høyere standard. Da han slo scenen over dammen og så verre ut enn hans forrige seier, ville jeg CF Monterrey Skjorter trodd at han ville blitt straffet.

En lignende uenighet kan gjøres om enorm Ramy i 2021 Mr. Olympia. Dommerne der gjorde det mulig for det egyptiske fenomet å beholde tittelen til tross for sannheten han ikke gjorde noen forbedringer fra seieren i 2020, så vel som virkelig så verre ut. Han holdt på samme måte vann i tillegg til at han ikke kjempet nesten like vanskelig som Brandon, Hadi eller William da han poserte på scenen. Dessuten hadde Brandon gjort forbedringer, var metoden mer betinget, samt gitt hans hjerte så vel som ånd under de obligatoriske positurene så vel som posedown. Brandons plasseringer endret seg ikke fra 2020 til 2021. Hvis bare dommerne dømte proffen er metoden de bedømmer amatørene – ville vi ha en langt mer konkurransedyktig gruppe gutter i menns åpne kroppsbygging. Hvis dommerne dømte proffen som de dømmer amatørene, kan vi også ha hatt en annen 2022 Arnold UK Men’s Open Bodybuilding Champion.

Igjen sier jeg ikke at Andrew ikke fortjente å vinne. Jeg sier på samme måte at det er noen form for offentlig rop for dommerens avgjørelse. De fikk det riktig, men Andrew ba om å bli holdt til en høyere grunnleggende publiser Texas Pro så godt som han ikke var når push kom til å skyve. Den typen søppelprat skal omfatte konsekvenser; Spesielt hvis det ikke er noe varmt luft. Det er kanskje det som trengs for underholdning, så vel som det er veldig moro på slutten av dagen, men ting kan ha gått galt for ham. Hans viktigste konkurranse hadde sine egne problemer, men de var begge klare. Virkelig ville jeg oppgi at alle i topp 6 var i stand til å gjøre ekstremt godt å tenke på alt tullet med navnebror så vel som promotører fredag morgen. Igjen, jeg oppgir ikke hvem som hadde mer skyld, men det burde aldri ha gått ned metoden det gjorde.

Avslutningsvis, gratulerer til Andrew – så vel som alle gutta som vil fortsette å samle poeng for Olympia. Jeg tror Andrew trenger å slutte å kjempe Till Vegas, samt gi kroppen sin en slags begrenset pust i bakken. Jeg tror han vil være ekstremt farlig i tillegg til å gå inn i konkurransen med betydelig buzz. Når jeg igjen, vil jeg gratulere mester og ønske ham ingenting, men fortsatte suksess.

Er du enig i plasseringene på Arnold UK? Hadde du Andrew Jacked Winning så vel som nøyaktig hvordan tror du at han vil gjøre på Mr. Olympia i 2022? Som alltid håper jeg at du likte å lese artikkelen min på Iron Magazine. Jeg ser frem til å lese kommentarene dine i kommentarene.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *