Er Mark Hunts helse- og velværeinnleggelser en yrkesporder?

OPPDATERING 10. oktober 2017 – I dag ble det avslørt at UFC trakk Mark -søk fra hans neste arrangerte kamp på grunn av de nedenfor refererte helse- og velvære -klager.

____________________________

Denne uken gjorde den eldste konkurrenten på UFCs vaktliste noen ærlige, men urovekkende innleggelser.

I et innlegg publisert på The Players Voice, utsetter Search at han har det vanskelig med kognitiv svikt med tungvekten

Noen ganger sover jeg ikke godt. Du kan høre meg begynne å stamme i tillegg til å sluke ordene mine. Mitt minne er ikke så bra lenger. Jeg vil ikke huske noe jeg gjorde i går, men jeg kan huske på dritten jeg gjorde for mange år siden. Det er bare kostnadene jeg har betalt – kostnadene for å være en fighter ”

Slørede ord, stammet tale så vel som hukommelsesproblemer er forbundet med å være ‘punch beruset’ eller mye mer nøyaktig CTE. Jeg diagnostiserer ikke søk med denne tilstanden, men noen form for lege blir bedt om å indikere på Hunts medisinske, ville være uaktsomme å ikke sjekke ut emnet.

MMA er, så vel som stor, en regulert sport. Tilsynsmyndigheter eksisterer veldig først så vel som fremst for konkurrentsikkerhet. Medisinske krav er ikke, eller må ikke være en gummistempelprosess.

Hunts neste kamp er i Sydney. Det vil bli regulert av New South Wales Battle Sports Authority. Dette juridiske organet eksisterer “for å fremme helse og velvære så vel som sikkerhet for kampsportkonkurrenter”.

Myndigheten advarer leger som indikasjon på Palmeiras Skjorter en jagerlege medisinsk sertifikat om at

“Vurderingenes funksjon er å finne de personene som er spesielt i fare på grunn av eksisterende sykdom eller anatomiske abnormiteter.

Den medisinske fagpersonen må foreta alle typer medisinske undersøkelser, så vel som tester de mener Urawa Red Diamonds Skjorter er nødvendig for å gi dem tillit til problemene for kondisjonssertifikatet. ”

Når du undersøker en konkurrent, er leger spesielt pålagt å gjennomføre en vurdering av utforsking

“Forbigående/langvarig nevrologisk system/tegn, inkludert hodepine.
Tidligere skade med ufullstendig helbredelse av funksjon eller kompliserende følger. ”

Hunts innleggelser ser ut til å høsten kvadratisk inn i disse kategoriene.

Det er situasjoner innen boksing, en idrett med en lengre Olympique Lyonnais Skjorter reguleringshistorie enn MMA, av at jagerfly vellykket ble pensjonert av kommisjoner som nekter å gi en lisens på grunn av akkumulert kognitiv svikt.

Jeg kan ikke huske at MMA -myndigheter noen gang har “pensjonert” en fighter. Etter hvert vil dette skje.

Det er Bit Question Search fremdeles kan konkurrere. Han forblir en av verdens elite tungvekt blandede kampsportkunstnere. Hvorvidt han må fortsette å bli lisensiert med innrømmet kognitiv svikt, er en bekymring for at enhver regulator som blir bedt om å lisensiere ham, må slite med.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Advokat til Mark Hunt
I ny domstolsinnlevering gjør UFC en sterk situasjon for hvorfor jagerfly må Unionizeaugust 10, 2018
Mark Search kjøpte for å betale UFC $ 388 235 i juridiske kostnader 1, 2022

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *