Å gjøre vekt, konkurrent sikkerhet i tillegg til å unngå tragedie

i en konkurransedyktig verden det ofte betaler for å ta initiativ i stedet for bare å være reaktiv. Den samme samme gjelder i reguleringens verden. Det er viktig å innføre fremtidsrettet lovgivning i stedet for å vente på at en tragedie skal skje før du bringer juridisk endring. Dette fører til dagens emne, raskt vekttap i kampsport og forutsigbar tragedie.

MMA, akkurat som alle vektbegrensede idretter, inkluderer en fare for at idrettsutøvere vil utsette seg for raske vekttapsteknikker for å gjøre kampvekten. Disse ‘brutale vektkuttene’ er godt dokumentert på MMAs største nivå. Dette fører igjen til at mange MMA -idrettsutøvere kjemper i en dehydrert tilstand. Dette inkluderer økt fare for konkurrentskade inkludert økt fare for traumatisk hjerneskade. Med dette i bakhodet er det verdt å undersøke begrunnelsen for vektklasser på det aller første stedet, samt diskutere om kamper i samsvar med raskt vekttap bør tolereres.

Ettersom MMA har vokst i popularitet, så har lovgivende tilsyn med sporten. Disse to fremskrittene går hånd i hånd med en passende juridisk ramme som hjelper til med å legitimere sporten på sin side og produserer et grunnlag som sporten kan vokse på. En av de aller første regulatoriske fremskrittene som har hjulpet legitimering av MMA i publikums øye Inter Milan Skjorter var innføringen av vektklasser. I kjernen eksisterer Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter det vektklasser for konkurrentsikkerhet. Faren for skade vokser med vektavvik blant idrettsutøvere.

Å sette pris på at konkurrentsikkerhet er den viktigste grunnen bak vektklasser, raskt vekttap er et fenomen som må adresseres. Unnlatelse av å løse dette problemet undergraver hele grunnlaget som ligger til grunn for vektklasser.

Studier viser at hurtig vektskjæring (dvs. mer enn 5% av kroppsvekten) fører til økt deltakerskadefare i kampsport. Som bemerket av Dr. Benjamin, er en enkel løsning for å løse dette problemet å trenge spesifikke vektmålinger fra 30 dager ut fra en kamp. MMA -nabolaget skulle ikke vente på at en tragedie skulle skje, som på 1990 -tallet med NCAA -bryting, før han tok opp dette problemet. Med mindre det er utviklet sikkerhetstiltak i noen idrettsutøvere vil fortsette å gjennomføre farlige teknikker for å gå vekt. Interessenter i MMA -samfunnet, det være seg arrangører eller lovgivende organer, bør ta proaktive skritt for å løse denne virkeligheten. Ikke bare vil dette resultere i konkurranse mer reflekterende av en idrettsutøveres ‘sanne’ vekt, det vil fremme konkurrentsikkerhet.

Hvilken jurisdiksjon eller organisasjon vil ha framsyn så vel som innsats for å løse dette Olympique Lyonnais Skjorter problemet først?

___________________________________________________________

OPPDATERING 8. mai 2013 – Artikkelen ovenfor ble utgitt på MixedMartialArts.com, så vel som på samme måte på Bloodyelbow.com der historiene har etablert en relativt langvarig kommentarfelt. Gå gjerne dit, i tillegg til å bli med i diskusjonen.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Flere raskt ekstreme vekttap farer dokumentert i Mmajuly 16, 2014in “Vektkuttreform”
De tre største juridiske truslene mot blandet kampsportnov 20. desember 2013 med 4 kommentarer
Studien oppdager raske ekstreme vektkutt fører til “økt muskelmasseskade” i MMA Fightersapril 2, 2015in “Sikkerhetsstudier”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *