Ohio State Study viser hjerte-MR-effektiv for å identifisere myokarditt hos idrettsutøvere

En hjerte-MR- I konkurrerende idretter, ifølge en ny studie av forskere ved Ohio State University Wexner Medical Center. Forskningen er publisert online i JAMA Cardiology.

Ohio State forskere tok en titt på 26 Covid-19 positive mannlige Real Sociedad Skjorter og kvinnelige konkurrerende høyskoleutøvere for tegn på myokarditt, en sjelden sykdom som kan Costa Ricas herrelandslag i fotball Skjorter forårsake hjertesvikt og plutselig hjertedød. Mange tilfeller av myokarditt, som normalt er forårsaket av en virusinfeksjon, skjer hos unge voksne med menn påvirket mye mer enn kvinner. Nyere studier har vist myokardiell betennelse hos individer som kom seg etter Covid-19. Tolv av utøverne som ble studert av Ohio State-forskere rapporterte milde symptomer på Covid-19, og resten var asymptomatiske.

Nylig publiserte protokoller anbefaler bruk av en kombinasjon av vitenskapelig undersøkelse, ekkokardiogram (en ultralyd), elektrokardiogram (registrerer en hjerteslag) og en blodprøve for å hjelpe til med diagnose av myokarditt hos idrettsutøvere før du kommer tilbake til konkurrerende spill. Ohio State -forskerne brukte alle disse metodene så vel som Cardiac Magnetic Resonance (CMR) avbildning, som de fant å Serbias herrelandslag i fotball Skjorter være effektive for å identifisere myokardiell betennelse som ikke ble plukket opp ved andre metoder.

“Dette er den første studien som systematisk sjekker ut bruken av CMR-avbildning i konkurrerende idrettsutøvere som ble utvunnet etter Covid-19-infeksjon. CMR har potensial til å identifisere en høyrisikogruppe for uønskede utfall og kan, viktigst, risikostratifiserer idrettsutøvere for sikker deltakelse, ettersom CMR-kartleggingsteknikker har en høy negativ prediktiv verdi for politikk ut myokarditt, sier Dr. Saurabh Rajpal, en kardiolog og en adjunkt i avdelingen for kardiovaskulær medisin ved Ohio State University College of Medicine, som ledet studien.

I studien ble fire idrettsutøvere (15%) vist å muligens ha myokarditt ved MR -kriterier. I tillegg til disse fire, hadde åtte andre bevis på arrvev, noe som antydet enten tidligere myokardskade eller normal atletisk tilpasning av hjertet.

“Det er ikke kjent hva som forårsaket arrvevet i de åtte, eller om det var relatert til å ha Covid-19,” sa Rajpal. “I tillegg utelukket CMR -avbildningen myokarditt for alle idrettsutøvere uten MR -bevis på betennelse, slik at de kunne komme tilbake til å spille idrett.”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *