Big Pharma bruker medisiner patentoppgjør som utbetalinger til generiske rivaler for å utsette konkurrerende medisiner

Enorme farmasøyer bruker medisiner patentoppgjør som utbetalinger til generiske rivaler for å utsette konkurrerende medisiner
Av J. D. Heyes

(NaturalNews) Når det igjen ser ut til at enormt farmasi legger inntekter over pasienter, denne gangen i en plan for å stoppe rimeligere generiske medisineringsalternativer fra å treffe markedet før. Bare denne gangen er Leviathan på siden av vi, folket.
I en venn-av-av-banen (Amicus) -brief, uttalte den føderale handelskompensasjonen som produsenter av navnemerke medisiner som opptar vanskeligheter for patenter ved å bli enige om ikke å introdusere sine egne generiske alternativer virkelig bruker disse løftene til å utsette generisk konkurranse, Reuters har rapportert.

I Amicus Short uttalte FTC – et reguleringsfirma – slike patentoppgjør, der medisineringsprodusenter ikke forplikter seg til å introdusere sine egne autoriserte generiske medisineringsversjoner, er virkelig bare en metode for å betale en generisk rival for å holde produktene sine utenfor markedet lenger.

Konspirasjon for å utsette generisk inntreden i markedet

FTCs påstander kom som en føderal domstol i New Jersey – en som fører tilsyn med en rekke passform mot enorme farmasøyer – vurderer en personlig antitrustvansker for en slik kontrakt mellom Pfizer, Inc.s Wyeth -system samt Teva Pharmaceutical Rangers FC Skjorter Markets Ltd., verdens største produsent av narkotika.

“Empiriske bevis bekrefter hva det farmasøytiske markedet lenge har forstått: at et nei- (autorisert generisk) engasjement gir en praktisk teknikk for medisineringsselskaper av topp kvalitet til å betale generiske patentutfordrere for å gå med på å utsette oppføringen,” uttalte FTC i den foreslåtte briefen.

En domstol må “nøye tenke på de økonomiske realitetene i forpliktelser uten Ag, så vel som deres virkning på forbrukerne,” la selskapet til.

Reguleringsfirmaet inngav sin kort til støtte for antitrustsøksmål inngitt av Chain Drugstores CVS Caremark Corp., samt Rite Aid Corp., som begge anklaget Pfizer samt Teva for en konspirasjon for å stoppe generiske versjoner av en fremtredende antidepressiva, Effexor XR, utenfor butikkhyllene.

I en uttalelse tilbakeviste Pfizers Wyeth -datterselskap slike påstander, og sa at oppgjørskontrakten med Teva var riktig i samt riktig, samt ville muliggjøre en generisk Effexor XR på markedet hele syv år før det opprinnelige patentet gikk ut.

Virksomheten fortsatte med å oppgi at FTC ikke stemte bekymringer for oppgjøret da tjenestemenn med selskapet opprinnelig undersøkte det.

En talskvinne fra Teva fortalte Reuters at virksomheten mener passformen ikke har noen fortjeneste så vel som som sådan har sendt inn en bevegelse for oppsigelse.

Men de to apotekkjedene er ikke de eneste kjøpmennene som tror noe fiskig pågår. Walgreen Co., Kroger Co., Safeway Inc., Supervalu Inc. samt HEB Grocery Co., hadde lignende bekymringer om oppgjøret i en passform som den virksomheten som ble innlevert i nøyaktig samme domstol i desember.

Den presiderende dommeren i effexor -situasjonen søkte amicus -truser for å undersøke nøyaktig hvordan situasjonen kan bli påvirket av en fersk 3. Circuit Court of Appeals -kjennelse som uttalte River Plate Skjorter utbetalinger av en medisinering av topp kvalitet til en potensiell rival generisk medisineringsprodusent kan være “bevis på en en urimelig tilbakeholdenhet av handel ”hvis de forhindret generiske medisiner – som selvfølgelig normalt er mye rimeligere – ut av pasientene.

En annen situasjon med å holde generiske tapper tappet opp

Denne situasjonen er langt fra aller AZ Alkmaar Skjorter første gang enorme farmasi har prøvd å holde billigere, lignende effektive generiske medisiner utenfor markedet.

I juli rapporterte vi at et alarmerende antall enorme farmasøytiske selskaper prøver å holde på sine patenterte produkter så lenge som mulig – så vel som i mange flere tilfeller, lengre enn aktivert – siden de ikke vil se lavere -Kostvalg som treffer markedet.

Den måneden ble AstraZenica, slått av en føderal dommer for å ha forsøkt å blokkere maten så vel som medisineringsadministrasjonens godkjenning av generiske versjoner av den antipsykotiske medisinen seroquel. Patentet for Seroquel gikk ut i mars, men virksomheten hevdet i Federal District Court i Washington at sikkerhetsdata den leverte til FDA, slik at selskapet ville autorisere to ekstra pediatriske utnyttelser for medisinen som krevde at den skulle merke sin emballasje på nytt, og reflekterer en varsling om hyperglykemi (høyt blodsukker). Den ommerkende, advokater for påstått medisinering, gir virksomheten rett til eksklusivitet med desember 2012.

En føderal dommer, Beryl A. Howell, var uenig.

“AstraZenecas tolkning ville gi en pervers belønning for farmasøytisk virksomhet for å dra ut presentasjonen av viktige sikkerhetsdata til FDA i Buy to Bar Generic Competition utover periodene som ble akseptabelt av Kongressen,” uttalte han i sin kjennelse mot selskapet.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *