Alltid være lei av “for god til å være sann”

av Christian Duque

Lytt opp folkens! Hvis du ønsker å få en stor pause i treningsbransjen, må du være fornuftig og realistisk. For eksempel har vi et flott ambassadørprogram på Ironmag Labs. Med vårt program kan du virkelig sette ditt preg – det er tross alt vårt mantra. Når det er sagt, er vi veldig kresen og ser på en rekke forskjellige faktorer. Mens mange selskaper i bransjen knapt har vært rundt seks måneder, har Ironmag Labs vært rundt et tiår.

Ikke bare det, men dette selskapet holdt mange av de store nettstedene du ser i dag, i virksomhet. IML pleide å sponse det hele, fra idrettsutøvere til programmer. Dette er et selskap som ga tilbake ganske mye; Det er et selskap som er kjent av alle, så når det gjelder å bringe nye mennesker på, har vi en reell grunn til å være kresen. Våre ambassadører får produkt, klær og de som virkelig skinner, vel, det er større og bedre muligheter for dem. Jeg ville dele disse mulighetene her, men de er bare for øynene og ørene til menneskene som buster halen og anses å ta neste steg. Er det mulig å lage det? Selvfølgelig!! Vil mange lage det? absolutt ikke.

Se, jeg bryr meg ikke om hvor mange trofeer du har på mantelen din. Jeg bryr meg ikke om hvor mange mennesker følger deg – enten de følger deg fordi du har noe å si, fordi du oppnådde noe stort, eller fordi du kjøpte dem. Det som betyr noe er hvor hardt du jobber; Uansett hvilken alder vi er i, uansett hvilke enheter eller dingser som kan være til disposisjon, er den grunnleggende lakmustesten – hva som virkelig deler og alltid vil dele seg, det vellykkede fra Bums – hardt arbeid.

Når du søker om IML – eller et hvilket som helst stort, anerkjent selskap – det er virkelig i bransjen, vil du få den samme responsen. Nå sikkert, du kan potensielt kjøre et godt trengsel på et nytt selskap, spesielt fordi mange av eierne deres vil bli fanget av vakt, omtrent som hjort i frontlys. De kan tro at det å være topp 5 er enormt (gidder aldri å finne ut at det bare var 5 personer i klassen din, og du plasserte faktisk død sist). En nybegynner kan ikke granske følgende, for å se at mange av dine følgere er inaktive kontoer som aldri liker eller kommenterer tingene dine. Igjen, folkens, det handler om hardt arbeid. Hvis du jobber hardt, vil dine sosiale medier blomstre og ikke trenger å trekke noen triks. Hvis du jobber hardt, vil konkurranseplasseringene bli bedre. Hvis du jobber hardt, er himmelen grensen.

Men her blir det vridd, spesielt på sosiale medier. Selv om det er andre og tredje nivå idrettsutøvere som ønsker å drive et mas på selskaper, er det nå andre og tredje lag -selskaper som ønsker å drive hustles på intetanende konkurrenter, håpefulle konkurrenter og hver eneste så ofte veterankonkurrenter – som burde vite mye bedre.

Hvis et selskap skal tilby deg lønn, kosttilskudd, klær…., Hvis de lover å betale konkurranseavgiftene, fly deg rundt og rødvin og spis deg … vær veldig forsiktig, spesielt hvis du ikke er en topp Olympian eller avslutter topp 10 på Arnold, fordi selv disse menneskene ikke får dette. Mange av disse selskapene vil at du skal kjøpe i, de fremmer pyramideordninger, og de vil føre deg på villspor. De har null interesse for Schalke 04 Skjorter å utvikle deg, dyrke fanbasen din eller gjøre noe positivt for sporten. De lever av hashtags, som gribber over et kadaver ved siden av veien. Hvis du hashtaggen, må du være klar over at du legger deg på radaren deres. Kawasaki Frontale Skjorter Det er på ingen måte at jeg ber deg om ikke å markedsføre deg selv; Snarere er det ganske enkelt at jeg ber deg om å vokte deg selv i prosessen med å promotere deg selv !! Ikke fall byttedyr for å bli utnyttet – jeg bryr meg ikke hvem du er !! Jeg bryr meg heller ikke om hvor mange grader du har, hvilken arbeidslinje du har gjort, og jeg bryr meg ikke engang om du er (eller tror du er) “gatesmart.” Noen av de beste, mange skamløse con -mennene (og kvinnene!), Vil du finne i sportsernæringens verden. De kunne stresse en nonne, som om det ikke var noe, og så le helt til banken.

Begynn med et godt selskap, med et godt ambassadørpost, og jobb deretter. Arbeid, arbeid, arbeid, og du vil se at din posisjon med nevnte selskap vil forbedre seg. IML er et fantastisk sted å appy, så slå oss opp på IG @ironmaglabs og la oss jobbe sammen. Hvis du ved en tilfeldighet ikke blir akseptert, bør du gi opp og aldri prøve igjen? Pokker nei! Ta tilbakemeldingene du har gitt, utfør den og arbeid, arbeid, arbeid, slik at neste gang, nei, vil være et stort, ja !!

Jeg håper du gledet deg over å lese denne artikkelen her, på Iron Magazine. Hvis du til og med er eksternt interessert i å virkelig prøve Sao Paulo FC Skjorter å gjøre det i treningsbransjen, så slutte å utsette og begynne å handle!

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *