MMA ikke den “sikreste idretten i verden”, men tryggere enn mange kritikere tror

i dag Dana White, presidenten for UFC, rapporteres som å si at MMA “er den sikreste idretten i verden”.

Overraskende nok kom mye negativ tilbakemelding fra denne lett tilbakevisbare uttalelsen. Selv om denne kommentaren må kritiseres Brighton & Hove Albion FC Skjorter som faktisk feil, er det som ikke må gå tapt i tvisten det faktum at slående idretter har en oversikt over å ha en samlet risiko for skade som Canadas herrelandslag i fotball Skjorter er lavere enn fotball, hockey, bryting og fotball.

Sammenlignet med annen kampsport og kampsport, produserer MMA lignende skadefrekvenser ifølge fagfelleundersøkte studier som du får tilgang til her og her.

Vitenskapelig litteratur basert på Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter casestudier fra den virkelige verden må være grunnfjellet for enhver tvist som tar for seg MMA og bekjempe sportssikkerhet. For enhver person som prøver å finne ytterligere vitenskapelige data om skadefrekvens, spesielt hjernerystelseshastigheter, i MMA og andre idretter foreslår jeg å besøke Sport Concussion Library for tilgang til hundrevis av fagfelleundersøkte studier.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Hvorfor poste hjernerystelser må ikke bli svart av UFCMay 8. 2013in “Safety Studies”
Hjernerystelsessøksmål – er flomportene i ferd med å åpne i MMA -verdenen? 13. mai 2013 med 1 kommentar
Studie – MMA har størst skadefrekvens blant kampidrettsutstyr 20., 2015in “Sikkerhetsstudier”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *